Perspektivy americké bezpečnostní a zahraniční politiky - Eichler, Jan
Diskusie o úlohe USA vo svete po skončení studenej vojny. Dedičstvo vojny v Iraku. McCainov príklon k odkazu neokonzervatívcov. Obamov príklon k internacionalistickému poňatiu úlohy USA.