Grilichesove konzistentné hranice parametrov Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie stavebných podnikov. - Koróny, Samuel
Vzťahy pre Grilichesove konzistentné hranice regresných parametrov. Pre zistenie konzistentných hraníc parametrov Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie boli použité ukazovatele - pridaná hodnota ako výstup, ako vstupy - priemerný evidenčný počet zamestnancov a celkový kapitál súkromných stavebých podnikov právnej formy a.s. a s.r.o. v SR. Výsledky.