Workflow ako nástroj procesného riadenia v SAP - Virdzek, Peter
Načrtnutie možností workflow v SAP prostredí, ktoré môže slúžiť ako nástroj pre automatizáciu, sledovanie a riadenie procesov v podniku. Ukážka dvoch príkladov procesov.