Prístupy k získavaniu a riadeniu znalostí v podnikovej praxi - Mesároš, Peter
Manažment znalostí a jeho úloha v moderných podnikoch. Vytvorenie vhodného prostredia pre fungovanie manažmentu znalostí. Získavanie a tvorba znalostí v podniku. Praktický postup auditu znalostí v podniku. Prieskum v podnikovej praxi - výmena a uchovávanie znalostí, vzdelávanie pracovníkov.