Hodnotenie ekologického stavu vodných tokov v Slovenskej republike - Kučárová, Katarína
Fyzikálno-chemické a morfologické prvky kvality. Hodnotenie ekologického stavu. Odvodenie referenčných podmienok a klasifikačných schém.