Faktory podnikatelského prostředí a jejich klasifikační síla - Odehnal, Jakub
Kvalita podnikateľského prostredia vybraných 6 štátov EU - Česko, Maďarsko, Nemecko, Poľsko, Slovensko, Rakúsko. Faktory regionálneho podnikateľského prostredia. Stanovenie klasifikačnej sily faktorov podnikateľského prostredia pomocou ROC kriviek Výsledky faktorového hodnotenia.