Riziko a krízová komunikácia - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Riziko ako súčasť trhových vzťahov súvisiace s procesom rozhodovania a s procesom komunikácie. Faktory ovplyvňujúce proces komunikácie v rizikových situáciách. Osobnostné schopnosti (zručnosti) manažérov ako subjektívny faktor ovplyvňujúci komunikačný proces. Subjektívne faktory, ktoré súvisia s mikrovzťahmi v podniku a ktorých nositeľmi sú manažéri a zamestnanci.