Microeconomic Analysis of Equilibrium in Network Industries - Fendeková, Eleonora, 1952-
Metodologické aspekty regulácie trhu v sieťových odvetviach priemyslu. Stupeň návratnosti regulácie. Averch - Johnsonov model regulačných efektov. Závery.