Efektivita není jenom náhoda - Bičík, Tomáš
Predpoklady pre splnenie cieľa reklamnej kampane. Stanovenie kľúčových indikátorov úspešnosti kampane. Základné mediálne parametre: GRPs - počet zásahov na cieľovú skupinu, Reach - počet zasiahnutých jednotlivcov, frekvencia - priemerný počet zásahov na jednotlivca. Efektívna frekvencia. Efektivita vynaložených prostriedkov. Potreba skúmania vplyvu intenzity komunikačnej kampane na budovanie povedomia o značke a merať vplyv komunikácie na predaj.