Jen pár poznámek na okraj - Spitz, Walter
Problematika efektívnosti marketingovej komunikácie. Pohľad niektorých autorov (D. Starch, G. Brown, Ph. Kotler) na efektívnosť reklamy. Hľadanie odpovede na to, ako reklama zmení koncepciu značky a vzťah ľudí k značke.