Povinnosti účtovnej jednotky pred a po zavedení eura - Horváthová, Mária
Účtovná závierka k 31. decembru 2008. Riadna účtovná závierka k 31. decembru 2008. Prepočet cudzej meny na slovenskú menu. Účtovanie peňažných prostriedkov v eurách získaných v predzásobení. Osobitosti inventarizácie z titulu prechodu na euro. Účtovná jednotka, ktorej účtovným obdobím je kalendárny rok. Fyzická inventúra zásob. Priebežná účtovná závierka k 31. decembru 2008. Účtovná jednotka, ktorej účtovným obdobím je hospodársky rok. Fyzická inventúra hmotného majetku okrem zásob. Fyzická inventúra zásob. Súvaha a výkaz ziskov a strát k 31. decembru 2008. Konverzia účtovníctva k 1. januáru 2009. Príklady.