Prepočet (premena) menovitej hodnoty základného imania a podielov spoločníkov v zmiešaných spoločnostiach - komanditná spoločnosť - Máziková, Katarína
Komanditná spoločnosť - charakteristika. Praktický príklad na objasnenie postupu pri prepočte (premene) menovitej hodnoty základného imania a podielu komplementára a komanditistu v komanditnej spoločnosti. Praktický príklad na objasnenie postupu pri prepočte (premene) menovitej hodnoty základného imania a podielu komanditistu v komanditnej spoločnosti.