Ekologické a spoločenské dopady nelegálnych skládok - Pčolinská, Lenka
Základná terminológia v oblasti odpadov. Problémy pri skladovaní odpadov, čierne skládky. Hlavné dôsledky nešetrného a nezodpovedného nakladania s odpadmi.