Dôsledky zavedenia eura v Slovenskej republike na účtovníctvo a dane podnikateľských subjektov - Baštincová, Anna
Legislatívna úprava zavedenia eura. Základné princípy pri zavedení eura. Dôsledky zavedenia eura v účtovníctve podnikateľov. Dôsledky zavedenia eura v daňovej oblasti.