Creating the knowledge culture in organization as a part of implementing the knowledge management - Mesároš, Peter
Riadenie vedomostí a organizácia založená na vedomostiach. Tvorba kultúry vedomostí v organizáciách. "Vedomostní" pracovníci. Riadenie vedomostí v praxi - prehľad právnických firiem v USA.