Marketing Aspects of Market Orientation of Slovak Industrial Enterprises in Purchasing - Kita, Jaroslav
Trhová orientácia podniku a nákupu. Orientácia na dodávateľov a marketing nákupu. Výsledky výskumu orientácie na trh v oblasti nákupu. Závery.