Více žen do hry, nebo změnu pravidel? - Horký, Ondřej
Ženy v teórii a praxi medzinárodných vzťahov. Ženy v v parlamentoch a vo vládach. Ženy ako obete medzinárodnej politiky. Feminizmus. Ako prekročiť rodové hranice.