Primárne európske právo a energetický priemysel - Handrlica, Jakub
Analýza interakcie medzi predpismi primárneho európskeho práva (práva Európskeho spoločenstva, práva Európskeho spoločenstva atómovej energie a tiež práva dnes už neexistujúceho Európskeho spoločenstva uhlia a ocele) a energetickým priemyslom.