Být ženou nestačí současné latinskoamerické prezidentky bojují se stávkami a snaží se zůstat rozumné - Pilátová, Markéta
Dve ženy v latinskoamerickej politike: Michelle Bacheletová - prezidentka Čile a Cristina F. Kirchnerová - prezidentka Argentíny. Stredoľavicovo orientované političky, ktoré sa presadzujú za väčšiu sociálnu rovnosť, reformy zdravotníctva a školstva, za vyšetrenie zločinov vojenských diktatúr.