Organizace amerických států a její unifikační snahy s akcentem na kolizní závazkové právo - Crha, Martin
Náčrt vývoja medzinárodného práva súkromného na americkom kontinente. Organizácia amerických štátov. CIDIP proces. Príprava Mexickej zmluvy. Princípy právnej úpravy Mexickej zmluvy.