Dopad finančních prostředků plynoucích z Evropské unie na ekonomiku České republiky - Přenosil, Jan
Využitie korelačnej analýzy, a to výberového korelačného koeficientu a výberového parciálneho korelačného koeficientu pri analýze dopadu finančných prostriedkov z EU na ekonomiku ČR.