Konkurencieschopnosť v podmienkach EÚ a prieskum trhu - Hrušovská, Dana, 1964-
Konkurenieschopnosť podporovaná prieskumom trhu. Vývoj prieskumu trhu v slovenských výskumných agentúrach. Pohľad na situáciu konkurencieschopnosti a prieskumu trhu v EÚ.