Alternatívne formy investovania : reality, zlato, ropa - Chovancová, Božena
Dôsledky americkej krízy sa začínajú prenášať na celú svetovú ekonomiku a sprievodným signálom je rastúca inflácia, hroziaca potravinová kríza, ale aj presuny investorov na iné trhy, kde očakávajú ďalšie možnosti zhodnotenia. K týmto trhom patria aj alternatívne investície. Stručná charakteristika alternatívnych investícií. Špecifiká a dôvody investovania na realitnom trhu, realitné fondy. "Zlatý ošiaľ" pre investorov, vývoj ceny zlata. Ropa - čierne zlato, historický vývoj ropy.