Rozvoj podnikania a finančné zdroje malých a stredných podnikov - Šúbertová, Elena
Vývoj počtu malých a stredných podnikov v Slovenskej republike (od roku 1998 do 2004). Štruktúra podnikajúcich živnostníkov podľa druhu podnikania. Novozaložené a zaniknuté podnikateľské subjekty v roku 2004 podľa ekonomických činností. Veľkostná štruktúra malých a stredných podnikov. Faktory ovplyvňujúce malé a stredné podnikanie v SR.