Ľudské zdroje a vytváranie znalostnej kultúry v podniku - základný predpoklad zavedenia manažmentu znalostí - Mesároš, Peter
Efektívne riadenie podnikových znalostí postavené na ľuďoch. Zmena podnikovej kultúry. Nastavenie správneho, podporujúceho prostredia ako základná podmienka pre zdieľanie informácií a znalostí. Charakteristika učiacej sa organizácie. Znalostní pracovníci. Kľúčové opatrenia pri zavádzaní manažmentu znalostí.