Biomasa - zdroj energie a šanca pre znevýhodnené regióny - Polák, Matej
Charakteristika a rozdelenie biomasy ako zdroja energie. Skleníkový efekt - ohrozenie životného prostredia. Obnoviteľné zdroje energie - nové suroviny z poľnohospodárstva. Cesta k trvalo udržateľnému rozvoju. Energetická koncepcia východného Slovenska. Produkcia biomasy v Košickom a Prešovskom kraji.