Výkonové odmeňovanie v kontexte riadenia výkonu pracovníkov - Kachaňáková, Anna
Výkonové odmeňovanie - najdiskutovanejšia téma v teoretickej oblasti i medzi podnikovými praktikmi. Výkonové odmeňovanie a hodnotenie výkonu pracovníkov. Dôvody pre používanie výkonového odmeňovania - motivácia, posolstvo, spravodlivosť. Najčastejšie kritické názory na hodnotenie výkonu pracovníkov. Riadenie výkonu, faktory súvisiace s riadením pracovného výkonu.