Cestovný ruch v Zemplínskom regióne - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky skúmania cestovného ruchu v Zemplínskom regióne - Zemplínska šírava, Morské oko, Domaša, Sninské rybníky. Nevyhnutnosť zlepšenia poskytovaných služieb.