Marketingový prieskum v agrárnych službách - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky dotazníkového prieskumu o agrárnych službách pre podniky poľnohospodárskej prvovýroby a podniky služieb, ktoré sa týkali využívania a poskytovania agrárnych služieb.