Nakladanie s odpadmi a separovaný zber mesta Humenné - Stričík, Michal, 1969-
Východiskový právny prameň v oblasti odpadového hospodárstva v podmienkach Slovenskej republiky. Čo je možné považovať za odpad. Nebezpečné odpady a komunálny odpad. Analýza spôsobu zneškodňovania odpadu separáciou v meste Humenné. Cena za predaj vyseparovaných komodít. Vyseparovaný odpad v tonách a priame platby za komodity (2002-2005). Ekonomické prínosy zo separácie odpadov. Zloženie TKO podľa podielu jednotlivých zložiek.