Agrárne služby v regióne Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
O zložitosti agrárnych služieb hovorí analýza hospodárskej situácie v najväčších podnikoch služieb v regióne Michalovce za hospodárske roky 1993-1995, návrhy na ich zlepšenie. Okrem analýzy ekonomických ukazovateľov podnikov výrobných služieb sú v práci zachytené aj podniky nevýrobných služieb.