Výrobné a nevýrobné agrárne služby na regionálnej úrovni - Stričík, Michal, 1969-
Stav podnikov výrobných a nevýrobných agrárnych služieb v regióne okresov Michalovce a Sobrance a návrh odporúčaní na zlepšenie tejto činnosti v danom regióne. Podstatná časť agrárnych služieb prešla privatizáciou a v roku 1996 dosiahla stratu.