Stres na pracovisku z pohľadu BOZP - Holotová, Katarína
Čo je pracovný stres. Zdroje stresu. Analýza rizík a prevencia stresu pri práci. Vplyv stresu na zamestnanca. Zamestnávatelia a stres. Závažnosť stresu. Následky vyplyvu stresu na organizmus.