Podnikateľské prostredie na Slovensku a Deň daňovej slobody - Kazánová, Ildikó
Faktory ovplyvňujúce vznik a zánik podnikateľských subjektov. Najdôležitejšie výhody rozvoja podnikania prostredníctvom vstupu Slovenska do EÚ. Pozitívne zmeny podnikateľského prostredia. Deň daňovej slobody. Metodológia výpočtu dňa daňovej slobody.