Rozpočtové pravidlá VS - novela zákona s komentárom - Konvalinková, Iveta
Novela rozpočtových pravidiel. Dotácia poskytovaná podľa osobitného zákona. Dotácie z kapitoly Všeobecná pokladničná správa. Charakteristika klasických dotácií. Poskytovateľ dotácie. Poskytovanie dotácií. Žiadosť na poskytnutie dotácie. Podmienky. Splnenie podmienok žiadateľa. Vydanie potvrdenia žiadateľom o dotáciu. Finančný limit nevyčerpaných prostriedkov. Dotačné prostriedky. Poskytovanie prostriedkov štátneho rozpočtu. Listinné dôkazy. Komentáre.