Proces zavedenia EUR-a na Slovensku - Nebeský, Ľubomír
Ciele Hospodárskej a menovej únii. Maastrichtské kritériá. Ich plnenie. Proces zavedenia EUR-a na Slovensku. Prehľad a vymedzenie najdôležitejších pojmov pre zavedienie eura.