Zavedenie eura vo verejnej správe - Mráziková, Janka
Zásada krátkeho duálneho obehu. Konverzia procesov. Rozpočet subjektu. Účtovníctvo, výkazníctvo. Mzdy a pracovné zmluvy. Cenová politika. Legislatívno-právne predpisy. Finančná oblasť. Zmluvy a dohody s tretími stranami. Logistika spojená s predzásobením euro bankovkami a mincami. Technická oblasť. Základné pravidlá.