Grafológia v personalistike - Scholtz, Ján
Podpis a jeho význam. Nebezpečné znaky v písme. Typológia v písme. Extrovert, introvert. Klasická typológia, typy temperamentu - sangvinik, cholerik, melancholik, flegmatik.