Jak využít princip metody Quick Response při poskytování hodnoty pro zákazníka ? - Branská, Lenka
Podstata metódy Quick Response. Fungovanie QR medzi maloobchodeom a jeho dodávateľom. Využitie metódy QR v ďalšej časti reťazca.