Výzkum spokojenosti zákazníků v oblasti služeb - Chalupský, Vladimír
Možnosti merania spokojnosti zákazníkov so službami, ktorá je jedným z indikátorov ich kvality. K meraniu spokojnosti zákazníkov v oblasti služieb sa používa mnoho metód, k najrozšírenejším patrí metóda SERVQUAL. Popis tejto metódy.