Vybrané problémy konkurencieschopnosti univerzitných pracovísk s dopadom na Podnikovohospodársku fakultu v Košiciach - Jurková, Jana
Problémy konkurencieschopnosti univerzitných pracovísk. Reforma zákona o vysokých školách. Rast dopytu po vzdelaní. Zvyšujúca sa konkurencia a požiadavka kvality vysokoškolského vzdelávania. Financovanie vysokých škôl. Projekty VEGA na Podnikovohospodárskej fakulte v Košiciach.