Územná samospráva - ekonomizácia a informatizácia - Hrašková, Dagmar
Posun v riadení verejnej správy (inovácie). Komunálna reforma. Zabezpečovanie verejných služieb na miestnej úrovni. Ekonomizácia územnej samosprávy. New public management. Informatizácia územnej samosprávy. Špecifiká informatizácie v samospráve. Oblasti informatizácie miestnej samosprávy. Financovanie procesu informatizácie verejnej správy.