Klasifikační metody v akustické emisi - statistický přístup - Tláskal, Jan
Popis metódy a algoritmu, ktorý využitím štatistických metód dokáže triediť signály akustickej emisie do skupín podľa fyzikálnej podstaty zdrojov. Rozlíšenie emisných udalostí od rôznych šumov. Štatistický model distribučných zmesí. Clustering pomocou distribučných zmesí.