Analýza konkurencieschopnosti vybraného subjektu - Rúčka, Marián
Prehľad dôležitých analytických techník a postupov, ktoré je možné použiť pri analýze prostredia odvetvia. Možnosti uplatňovania týchto metód a postupov pri analýze prostredia odvetvia na príklade vybraného podniku.