Meranie výkonnosti v podnikoch východného Slovenska - Dubovická, Lenka
Situácia v meraní výkonnosti podnikov východného Slovenska. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré ukazovatele využívajú priemyselné, energetické a stavebné podniky východného Slovenska. Zmapovanie situácie, do akej miery podniky používajú inovácie merania výkonnosti ako je Balanced scorecard, resp. iný systém merania výkonnosti. Do výskumu bolo zahrnutých 85 veľkých priemyselných, energetických a stavebných podnikov.