Operačný program rozvoja vidieka
Štruktúra plánu rozvoja vidieka. Národný rozvojový plán (NRP). Podpora produktívneho poľnohospodárstva. Trvalo udržateľný rozvoj vidieka. Rast konkurencieschopnosti. Rozvoj cestovného ruchu. Operačný program Základná infraštruktúra. Priority miestnej infraštruktúry. Rozvoj environmentálnej štruktúry. ERDF. Úroveň zamestnanosti. Sociálna izolácia. Úroveň vzdelanosti. Rozvoj politiky aktívneho trhu práce. Posilnenie sociálnej integrácie. Zvyšovanie kvalifikácie. Implementácia opatrení PRV. Predpokladaný ekonomický a sociálny dopad.