Fungující komunikace : klíč k motivovaným zaměstnancům - Novotná, Ludmila
Zamestnancov motivuje celý rad faktorov. Kto si však myslí, že je to hlavne výška ich platu, sa veľmi mýli. Nezastupiteľnú úlohu v komunikácii so zamestnancami má okrem najvyššieho vedenia aj stredný manažment (priami nadriadení). Komunikáciu moderná technológia nevyrieši.