Environmentálna politika a jej vplyv na konkurenčnú schopnosť krajín - Hranaiová, Mária
Internalizácia negatívnych enviromentálnych efektov. Energetická daň, zelené daňové reformy a konkurenčná schopnosť odvetví v krajinách EÚ. Ekonomické efekty enviromentálne orientovaných činností výrobcov.