Twinning ako nástroj posilnenia inštitúcií vo verejnej správe - Steinlová, Květoslava
Historické korene a vývoj twinningu. Charakteristika a využívanie twinningu. Twinning bez inštitucionálneho zabezpečovania acquis communautaire. Skúsenosti SR pri realizácii twinningových projektov na príklade Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR.