Fiškálna decentralizácia v SR, jej dopad na financovanie VÚC - Vaculová, Beata
Decentralizácia na Slovensku. Stratégia, koncepcia a projekt. Princíp politickej ekvivalencie. Prebiehajúci vývoj decentralizácie verejnej správy a jej financovanie. Nový spôsob financovania územnej samosprávy.